lördag 3 juli 2010

Barcelona dag 6-10

Dag 6
L'aquarium de Barcelona var dagens utflyktsmål.
På vägen dit åt vi dagens frukost, bestående av gårdagens baguetter och gammal ost. Detta svaldes ner med världens godaste dryck, VATTEN. Jag tycker faktiskt det, på andra plats kommer självklart vin.
17.50 euro för en vuxen att gå in på akvariet. Jag tycker absolut inte att det var värt så mycket pengar. D som suttit mycket i vagn sprang som aldrig förr och hittade ett roligt lekställe och där ville han stanna. Hela tiden.

Kvällspromenad på La Rambla.


Dag 7
En dag när det inte hände mycket mer än poolbad och jacuzzi. Självklart blev det en kvällspromenad och ett lekplatsbesök också.

I Barcelonabutiken kostade allt överdrivet mycket. Ingen shopping här inte.

Dag 8
Dagens utflykt gick till Barcelona zoo. Vår tanke var att ta tunnelbanan dit men eftersom vi kollat lite fel så blev det att vi gick dit istället. Vi har fått väldigt mycket motion. Vi blev mäkta imponerade av stället. Förrutom att vissa djur inte mår speciellt bra av att bo på alldeles för små utrymmen så var det nära till djuren och många spännande arter. Sen var det mycket träd vilket gjorde att det var svalt och skönt.


Till någons förtjusning blev det tunnelbanan hem.

Dag 9
Sista dagen gjorde vi i stort sett ingenting. Vi badade. Både i poolen och i vår lyxiga jacuzzi. Vi lyxade till lunchen med lite sushi och jordgubbar. Mumma. Vi gjorde av med våra sista euro. Jag köpte en tunika på Desigual och D fick en Miroinspirerad tavla. S fick bära påsarna ; ).

Börjar längta hem lite nu...
Dag 10

Även hemresan gick smidigt. Väckarklockan väckte oss 06.45, vilket kändes som mitt i natten. Trötta gick vi ner till flygbussen som körde oss snabbt till flygplatsen. Mycket snabbare än det var sagt. Hade gott om tid att leka och äta frukost. Planet landade på utsatt tid i Köpenhamn, 13.35.
Adios, från Barcelona.

2 kommentarer:

  1. Välkömna hem! Sådan stor kille David har blivit i Barcelona.
    Kul att snart träffa er. Hälsningar från Vinslöv

    SvaraRadera
  2. Desigual!! Bra, bra!! Kram

    SvaraRadera

Bloggintresserade