tisdag 8 februari 2011

Ullared

Vi hade en fantastisk helg i Ullared. Vilket ställe!!!
Vi åkte upp i fredags eftermiddag och stannade till på Burger king för lite middag. Njöt av maten och kände oss alla uppspelta, som små prinsessor på vift.
Checkade in i vår stuga och bestämde sängplatser efter sjukdom, snarkning och så lite först till kvarn-principen. Tror att Maria, Petra O och jag drog vinstplatserna....
Sedan packade vi ner bubbel och badkläder och gick till badtunnorna på kullen. Vi var lite tidiga så vi hann skåla och ställa in självutlösaren på kameran innan vi fick hoppa ner i tunnan.
Det var hot hot hot när man precis kom ner men sen blev det nice nice nice. Vilken kväll! Fem tjejer som känt varandra alltid och så en massa bubbel. Innan vi lämnade tunnan började det snöa och mysfaktorn var nog så hög den kan bli.
Kvällen avslutades med ostbricka och massor av fnitter.
Efter en frukost värdiga prinsessor på vift, bubbel och kaviar, styrde vi stegen mot det stora blå.
Tilläggas bör kanske att kaviaren var den hederliga Kalles till hårdkokta ägg. I skåpen utanför det stora blå ställde vi....
lite dricka till våra vätskekontroller.
Lunchen intogs på restaurangen mitt emot. Petra bjöd på mat och vin. TACK! Sedan shopping till stängningsdags, klockan fem. Jag säger bara vilket ställe!!! LOVE it.


Kvällen bjöd på:
tacos och rödvin
melodifestivalen och lite mer rödvin
ansiktsmask och lite rödvin
gamla godingar på Lindas telefon,  t ex The pinks, Lena Ph, Carola, Gyllen tider, Noise... och lite rödvin.
Söndag = sömndag... Ett kort besök på varuhuset igen för att handla det allra sista och sedan åkte vi hem till Lund igen. Vi hade en otroligt mysig och rolig helg och vi har redan bokat in en helg i september. Samma tjejer, samma stuga och samma badtunna.
Prinsessorna har viftat färdigt för denna gången.

3 kommentarer:

  1. Oj vilken trevlig helg ni har haft./A

    SvaraRadera
  2. Vilken panghelg!!! Fan vad avundsjuk jag blir!!!
    Kraaaaaaaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  3. Så roligt vi hade!! Perfekt som du har skrivit =)) kramis Petra W

    SvaraRadera

Bloggintresserade